22 oktober 2014

About Me

- MY INTRODUCTION

Ännu ett försök med att låta mina (för tillfället) få läsare att få veta vem jag är. Men då, vart kan jag börja?
Född och uppvuxen i Stockholm och bor för tillfället med mor och lillebror. Jag har en underbar pojkvän vid namn Sebastian sedan den 16 oktober 2012 men var "ett par" i ytterligare sex-sju månader innan vi blev officiella och jävlar vad han gör mig lycklig!

Bor i Botkyrka och har bott här ända sen 1994. Är född i Solna (vilket glädjer min pojkvän något enormt eftersom att han är stolt AIK:are) och efter min ankomst till världen flyttade jag och mor till mormor i Rinkeby i ett år och därefter till Akalla och Kista. Jag lär få frågor om min etnicitet och kan gladeligen säga att jag är afro-arab (Kongo och Egypten) samt brasilianare. Många tror att jag driver när jag nämner min arabiska härkomst. Fattar inte.

Jag ÄLSKAR att skriva och har gjort det så länge så jag knappt minns det. Är en självutnämnd ordkonstnär och skriver allt från artiklar och notiser till noveller, lyrik och poesi. Det är så underbart och jävligt befriande! Drömmer om att bli skribent/journalist inom skönhetsvärlden. Är riktigt svag för smink och skönhetsprodukter men lyckligtvis kan jag säga att jag har en jävla massa kunskap (självlärd) inom detta så det går bra nu. Några andra intressen är även musik, mat, erotik, historia och tatueringsvärlden.

Min blogg kommer ha största fokusen på min kärlek för smink men kommer även förekomma inlägg om mina andra intressen. Har inte så mycket av dessa "fina" sminkmärkerna som de stora makeupartisterna använder pga en kass ekonomi eller en cool kamera (ännu!) men jag kör med det jag har och gör så gott jag kan. Vad annars liksom? Men förövrigt så kommer jag skriva om allt och inget just för att jag älskar att skriva.


UPDATE (2015-10-16):
MY BLOG WILL MAINLY BE IN SWEDISH BUT THE MAKEUP RELATED POSTS WILL BE IN ENGLISH.

I AM CURRENTLY UNDER CONSTRUCTION WITH MY BLOG AND I WILL HAVE A GOOGLE TRANSLATE BUTTON ON HERE. JUST IN CASE YOU WANNA READ MY OTHER POSTS NOT REGARDING TO MAKEUP.


Jag delar min blogg med de som mig som har ett skönhetsintresse på tight budget men som ändå inte skulle kunna tveka på att betala sin sista slant för att få den nya Morphe Brushes ögonskuggspaletten. Och om inte det, så hoppas jag att ni finner min blogg rätt så nice ändå och väljer att haka på min galna resa genom livet med min bästa pojkvän, skönhetsberoenden, underbart flippade vänner, minnesvärda resor, utekvällar fyllda med blackouts, nostalgisk musik och en massa andra förbannade galenskaper.
Håll i hatten för nu kör vi!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress