Så absent? Jag vet.

Det har varit så svårt att försöka vara stabil. Både psykiskt och fysiskt.
Att handskas med ett förhållande som trots en tvåårsdag som sker i oktober fortfarande känns nytt.
Känns nytt, wtf? tänker ni. Mhm, ni läste rätt. Med det menar jag då att jag och min pojkvän nu bor ihop. Vi flyttade ihop i november 2013 och nu får man lära känna sin partner på nya nivåer. På både det goda och det onda. Vi har fått erfara en ny sorts fattigdom där man inte ens har vetat hur man ska kunna betala räkningarna och varit rädda för att bli vräkta samt gått dagar utan att ha fått i sig mat. Vänt på varje slant man har haft så att säga. Eller snarare inte haft. Men det har bannemej stärkt oss som ett par och det är jag oerhört glad för och nu rullar ALLTING på precis som vi vill. Största lyckan just nu är väl vår nya diskmaskin som bara är to die for. Men jag vet att jag inte kommer vara så jävla lycklig när elräkningen i augusti kommer. Yeez!

Tankarna kring mitt liv har dominerat en hel del. Hade så stora drömmar när jag var yngre. En av de var att bli en clown, haha! Det hände inte men lyckades ändå bli klassens clown så det kan jag bocka av.
Tyvärr har de andra drömmarna inte slagit in. Den största drömmen var att få bli skribent. Noveller, böcker, journalist, krönikör what ever. Älskar att skriva. Hade drömmar om att ha en kick ass karriär redan vid 21 års åldern, förhoppningsvis bo i Paris (enda staden som ger mig lugn och inre frid. Enda staden som kan få mig att varva ner.)
 
Jag fyller 24 i december.
 
Familjära problem, psykbryt, dödsfall och depressioner är de anledningarna till att allt inte har gått som planerat. Men det har pågått för länge och jag är 100% redo att gå vidare och göra något av mitt liv. Jag är i högtiden av mitt liv och det ska inte gå förlorat. Ska ta igen all förlorad tid. Watch me!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress