Inget vettigt men ligger mig varmt om hjärtat
Mitt i all tänkande och rök från hjärnan, då det faktiskt var längesen jag överansträngde hjärnan med smarta tankar, angående mitt liv och karriärval så ringer min mor lika hög som ett höghus av all morfin eller liknande och meddelar att operationen gick galant, att hon mår bra och att hon kommer hem imorgon vid någon tid som passar. Känner att jag nu kan andas ut och slappna av. Det var ju en relativt stor operation och har verkligen försökt hålla minen och humöret uppe så att han ska slippa oroa sig då allt självklart kan gå snett. Men så vart det inte och jag är så glad.
 
En oro ur världen (för tillfället) men ännu två som finns kvar. Som min älskade pojkvän som faktiskt är fast i Norge hos sin pappa när han egentligen skulle ha kommit hem i söndags efter fyra dagar på besök i Oslo. Varför?
Jo, för att han har sabbat sitt knä där och vet inte när han kommer hem. Usch, för mycket skit att ta på mindre än en vecka. Älskar min mor och man oerhört mycket och hoppas på det bästa och att jag får träffa de snart. Den tredje oron kan vi ta någon annan gång, kanske senare ikväll. Får först och främst se vad som kommer på tv, hähä!
Det var det inlägget. Som sagt, inget vettigt men det ligger mig varmt om hjärtat.
Michelle

SV. Men ja! Älskar ricinoljan! Kolla in på bodystore.se nästa gång! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress